Ontmoet Brett

Als ik niet achter de lens sta, reis ik graag de wereld rond om marathons en ultramarathons te lopen, maar ook om de natuur te verkennen en me over te geven aan heerlijk eten. Ik ben ook een motiverende spreker en presentator, die zich inzet om anderen te inspireren om hun beste leven te leiden. Ik geloof dat de wereld een prachtige plek is en ik ben toegewijd om haar schoonheid vast te leggen door middel van mijn fotografie.

Meet Brett

When I am not behind the lens, I enjoy traveling the world to run marathons and ultra-marathons, as well as exploring the great outdoors and indulging in delicious food. I am also a motivational speaker and presenter, who is dedicated to inspiring others to live their best lives. I believe that the world is a beautiful place, and I am committed to capturing its beauty through my photography.

Ontmoet Melissa

Als ik niet achter de lens zit, dompel ik me graag onder in de wereld van muziek en entertainment. Ik hou ervan om live concerten bij te wonen en nieuwe artiesten te ontdekken. Om tot rust te komen kijk ik graag naar een goede film of televisieserie en doe ik inspiratie op voor mijn werk. Ik hou ook van reizen en het ervaren van nieuwe culturen, van tokkelen in Costa Rica tot rijden met een buggy in de Peruaanse woestijn. Avontuur en spanning staan bij mij altijd op het menu. Maar in de kern ben ik een fotograaf met een voorliefde voor het vastleggen van de schoonheid van het leven en de wereld om ons heen.

Meet Melissa

When I’m not behind the lens, I enjoy immersing myself in the world of music and entertainment. I love attending live concerts and discovering new artists. To unwind, I like to watch a good movie or television series and find inspiration for my work. I also enjoy traveling and experiencing new cultures, from zip lining in Costa Rica to buggy driving in the Peruvian desert. Adventure and excitement are always on the menu for me. But, at the core of it all, I’m a photographer with a love for capturing the beauty of life and the world around us.

Ontmoet Romano

Als ik niet achter de lens sta, ben ik een groot sportliefhebber, fitnessfanaat en modeliefhebber. Als amateur Nederlandse bokser ben ik geobsedeerd door de discipline en inzet die nodig is om de beste te zijn. Ik hou ook van niets liever dan met mijn motor de weg op te gaan. Het is een geweldige manier voor mij om te mediteren en mijn hoofd leeg te maken. Ik breng hetzelfde niveau van toewijding en passie over in mijn fotografie en streef er constant naar om de perfecte foto te maken om zo een verhaal te vertellen door mijn lens.

Meet Romano

When I am not behind the lens, I am an avid sports enthusiast, fitness fanatic, and fashion lover. As an amateur Dutch boxer, I am obsessed with the discipline and commitment that it takes to be the best. I also love nothing more than hitting the open road on my motorcycle, it’s a great way for me to meditate and clear my mind. I bring this same level of dedication and passion to my photography, constantly striving to capture the perfect shot and tell a story through my lens.

Ontmoet Rinske

Als ik niet achter de lens zit, breng ik graag tijd door met het verkennen van de natuur. Of het nu gaat om wandelen, kajakken of gewoon genieten van de schoonheid van de natuur, buiten zijn helpt mijn batterijen op te laden en inspireert mijn creativiteit. Als fotograaf hebben mensen die op dynamische manieren bewegen me altijd gefascineerd. Ik vind inspiratie in sporten zoals; gymnastiek en klifduiken, maar ook in dans en ballet. Er is schoonheid in elke persoon en ik streef ernaar om het door mijn lens vast te leggen. Voor mij zijn er geen oninteressante mensen – iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen door middel van hun bewegingen en uitdrukkingen.

Meet Rinske

When I’m not behind the lens, I love to spend time exploring the outdoors. Whether it’s hiking, kayaking, or simply taking in the beauty of nature, being outside helps to recharge my batteries and inspires my creativity. As a photographer, people who move in dynamic ways have always fascinated me. I find inspiration in sports like gymnastics and high diving, as well as the art of dance and ballet. There is beauty in every person and I strive to capture it through my lens. To me, there are no uninteresting people – everyone has a unique story to tell through their movements and expressions.

Ontmoet Daan

Als ik niet achter de lens sta, blijf ik graag actief door te fietsen of motor te rijden. Er gaat niets boven het gevoel van de wind in mijn haren en de vrijheid van de open weg. Onlangs begon ik aan een onvergetelijke reis van Amsterdam naar mijn geboorteplaats op Mallorca, en de ervaring was gewoonweg ongelooflijk. Naast mijn liefde voor avontuur en fitness, vind ik het ook leuk om andere fotografen te leren hoe ze hun vak kunnen verbeteren. Het is ongelooflijk lonend om mijn kennis te delen en anderen te helpen hun vaardigheden te vergroten. Een van mijn favoriete tools voor het vastleggen van verbluffende beelden is mijn drone. Ik hou van het unieke perspectief dat het biedt, en ik gebruik het graag om al mijn avonturen vanuit de lucht vast te leggen. Of ik nu nieuwe landschappen verken of openhartige momenten vastleg, mijn drone staat altijd aan mijn zijde. Als fotograaf daag ik mezelf constant uit om te leren en te groeien, en ik ben altijd enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Er is niets leukers dan een mooi moment vastleggen en delen met de wereld.

Meet Daan

When I am not behind the lens, I love to stay active by cycling or riding my motorbike. There’s nothing quite like the feeling of the wind in my hair and the freedom of the open road. Recently, I embarked on an unforgettable journey from Amsterdam to my birthplace in Mallorca, and the experience was simply incredible.  In addition to my love of adventure and fitness, I also enjoy teaching other photographers how to improve their craft. It’s incredibly rewarding to share my knowledge and help others grow their skills.  One of my favorite tools for capturing stunning images is my drone. I love the unique perspective it provides, and I enjoy using it to capture all of my adventures from the air. Whether I’m exploring new landscapes or capturing candid moments, my drone is always by my side. As a photographer, I’m constantly pushing myself to learn and grow, and I’m always excited to take on new challenges. There’s nothing more rewarding than capturing a beautiful moment and sharing it with the world.

Ontmoet Ellen

Als ik niet achter de camera sta, geef ik me over aan mijn liefde voor avontuur en het buitenleven. Onlangs heb ik samen met mijn verloofde een ongelooflijke vier maanden durende fietstocht gemaakt door Triëst, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Dubrovnik en de zuidkust van Italië. Deze reis was een hoogtepunt in mijn leven en heeft een grote invloed gehad op mijn fotografie. De adembenemende landschappen en de unieke cultuur van elke plek die we bezochten, hebben een blijvende indruk op me achtergelaten en hebben me geïnspireerd om door te gaan met het verkennen van de wereld door middel van mijn fotografie. Ik ben ook gepassioneerd door fitness en welzijn en beoefen zowel boksen als yoga.

Meet Ellen

When I am not behind the camera, I indulge in my love for adventure and the outdoors. Recently, I completed an incredible four-month cycle tour with my fiancé, traveling through Triëst, Slovenia, Croatia, Bosnia, Dubrovnik and the south coast of Italy. This journey was a highlight of my life, and it has greatly influenced my photography. The breathtaking landscapes and the unique culture of each place we visited left a lasting impression on me and has inspired me to continue exploring the world through my photography. I am also passionate about fitness and well-being and enjoy practicing both boxing and yoga.

Ontmoet Tessa

Als ik niet achter de lens sta, ben ik een gepassioneerd interieurontwerper en liefhebber van woonaccessoires. Mijn liefde voor design en aandacht voor detail komt tot uiting in het persoonlijke project van mijn eigen huis. Ik ben ook een toegewijde kattenliefhebber, die mijn harige metgezel als een groot deel van mijn leven ziet. Ik ben een empathisch en vriendelijk persoon die mijn relaties met vrienden waardeert, en ik sta altijd klaar om een luisterend oor te bieden. Ik vind rust en sereniteit in de natuur en breng mijn vrije tijd vaak door met wandelen en het verkennen van de natuur.

Meet Tessa

When I am not behind the lens, I am a passionate interior designer and home decor enthusiast. My love for design and attention to detail is evident in the personal project of my own home. I am also a devoted cat lover, who sees my furry companion as a big part of my life. I am an empathetic and friendly person who values my relationships with friends, and I am always ready to lend a listening ear. I find peace and serenity in nature, and often spend my free time walking and exploring the great outdoors.